Traktorgården i Give får ny forhandling og ny forretningspartner

Tre uger efter forhandlingen på Deutz-Fahr ophørte, har Traktorgården Give fået nyt traktor og ny forretningspartner

For snart tre uger siden meddelte Traktorgården Give, at de ophørte som Deutz-Fahr forhandler.

Nu er der, noget overraskende, en ny aftale om forhandling af New Holland på plads. 

”Det er en aftale der er kommet hurtigt i hus. Da vi sagde Deutz-Fahr fra, meddelte vi jo, at vi ledte efter noget andet. Og der kom hurtigt fire konkrete henvendelser, hvor den ene var bedre end de andre”, fortæller ejer af Traktorgården Give, Søren Kristensen. 

Tilbuddet var fra Søren Kristensen, og hans far Eli Kristensens, langvarige venner og samarbejdspartnere i J.Hundahl. 

”Jeg har arbejdet sammen med Søren Hundahl længe. Og han har hjulpet mig på kryds og tværs, bl.a. med generationsskiftet her i forretningen” siger Søren Kristensen. 

Han er derfor helt tryg ved, at J. Hundahl har købt sig ind i Traktorgården Give med 40 procent.

Stadig selvstændige

”Partnerskabet er for at give ro i baglandet og vise kunderne, at vi vil det her. Det giver stabilitet og et kæmpe netværk sammen med vores eget netværk. Så nu kan vi udvikle hinandens forretninger på kryds og tværs, uden at blande sig i hinanden”, siger Søren Kristensen.

For selv om der nu er papir imellem de to firmaer, vil Traktorgården Give stadig blive drevet som altid. 

”Give bliver drevet på min måde. Det kan ikke gøres meget anderledes, men vi kan tilpasse vores produkter. Og nu får vi et af de bedst sælgende brands”, siger Søren Kristensen. 

Han peger desuden på, at det for både Traktorgården Give og J. Hundahl er vigtigt at have forretning tæt på kunderne, og at være tæt på kunderne i alt fra salg til service.  

”Og så har vi fået trofaste og stabile samarbejdspartnere med fuld tillid begge veje”. 

Fuld tillid til salg

Og tilliden er mere end fuld, siger medejer i J. Hundahl, Søren Hundahl.

”Vi har mega fuld tillid. Jeg kender Søren som en dejlig person der vil noget. Så vi har overhovedet ikke rystet på hånden”. 

Han forklarer at aftalen kommer af at J.Hundahl fik tildelt forhandlingsområdet efter Maskinpartner lukkede afdelingen i Billund. 

”Så makkede vi lidt rundt i hvordan vi skulle gøre det. Og da Traktorgården Give opsagde Deutz Fahr satte vi os og talte om det”, siger Søren Hundahl, der har store forventninger til samarbejdet.

”Det vigtige for os er, at vi får solgt noget New Holland i området, og kan få det serviceret. Derfor er Traktorgården et rigtig godt samarbejde med et godt servicenet og gode partnere”, siger Søren Hundahl. 

Nu skal begge forhandlere på Landsskuet i Herning, og så skal der styr på alle detaljerne, som Søren Kristensen kalder udskiftning af skilte, biler og arbejdstøj.

”Foreløbig skal vi have solgt nogle maskiner og ud til kunderne”, siger Søren Kristensen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle