Bøfrestaurant vil servere mindre bøf

Restaurantkæden A Hereford Beefstouw vil lancere nyt koncept, fordi debat om køds indflydelse på klimaet vil få forbrugerne til at spise mindre kød i fremtiden, forudser direktør.

Restaurantkæden A Hereford Beefstouw vil i fremtiden teste nyt koncept, hvor kød spiller en mindre rolle på menuen.

Det fortæller direktør Lars Damgaard til ritzau Finans ifølge Fødevarewatch.

Det er det stigende fokus på køds påvirkning på klimaet, der har fået restaurantkæden, som ellers slår sig op på sit gode kød, til at overveje at gå andre veje, forklarer direktøren.

"Det er vores opfattelse, at der vil blive solgt mindre oksekød, i den verden, vi lever i, men at der stadig vil være et marked for det – nok med større krav til kvaliteten", siger Lars Damgaard til ritzau Finans.

Udmeldingen kommer op til, at restaurantkæden i det kommende regnskab kommer til at præsentere røde tal.

A Hereford Beefstouw vil tage en af sine 10 nuværende restauranter og lancere sit nye koncept her.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle