Frøformand valgt til ny næstformand i Landbrug & Fødevarer

Torsdag har virksomhedssiden valgt den nye næstformand i Landbrug & Fødevarer. Valget er faldet på DLF's formand Christian Høegh-Andersen, der afløser Asger Krogsgaard, der for nylig blev formand i Danish Crown.

Landbrug & Fødevarer har fået ny næstformand. Valget er efter et bestyrelsesmøde torsdag faldet på Christian Høegh-Andersen, der er formand for DLF. Han blev valgt til virksomhedsbestyrelsen i L&F i 2021.

Det er virksomhedssiden i Landbrug & Fødevarer, der udpeger næstformanden, og Christian Høegh-Andersen afløser Asger Krogsgaard, der i december blev formand for Danish Crown.

I et skriftligt citat lyder det fra den nye næstformand Christian Høegh-Andersen, at han først og fremmest selvfølgelig er glad og stolt.

- Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og jeg glæder mig til et endnu tættere samarbejde med det øvrige formandskab. Vi står midt i en svær og vigtig tid, og der er brug for at forene alle kræfter for at lykkes. Jeg ser frem til at tjene erhvervet i en ny rolle og bistå Søren (Søndergaard, formand i L&F, red.) bedst muligt i forbindelse med arbejdet i den grønne trepart, siger Christian Høegh-Andersen.

Videre lyder det fra den nye næstformand:

- Den globale efterspørgsel efter klimaeffektive fødevarer stiger, og i Danmark har vi teknologi og løsninger, der kan være med til at inspirere resten af verden og vise vejen. Det har jeg selv fået bekræftet som næstformand i den europæiske landbrugsorganisation, Copa-Cogeca. Mange lande kigger mod os med både misundelse og lyst til af lære af de ting, vi opnår.

/ege

 

Emneord

Top2

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle