Landbrugsstyrelsen henter ny vicedirektør internt

Det bliver 45-årige Louise Piester, som bliver ny vicedirektør i landbrugsstyrelsen, hvor hun får ansvar for EU og landbrugsområdet. Hun kommer fra en stilling som enhedschef i Landbrugsstyrelsen.

Det er ikke et nyt ansigt, som snart indtager vicedirektør-stolen i Landbrugsstyrelsen.

45-årige Louise Piester kommer nemlig fra en stilling som enhedschef, hvor hun siden 2015 har arbejdet for at fremme en bæredygtigt udvikling i landbruget. Hun starter allerede som vicedirektør onsdag den 19. juni 2019. 

Det skriver Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Louise har stort set hele sin karriere arbejdet med landbruget – både som chefkonsulent i det daværende Fødevareministerium og for Fødevareudvalget på Christiansborg. Ifølge Landbrugsstyrelsens direktør Jette Pedersen er det også netop Louises erfaring med både det politiske system og med den dybe faglighed, som gør Louise oplagt som ny vicedirektør.  

"Louise kommer med en stærk erfaring fra centralorganisationen. Kombineret med hendes store indsigt i politik og organisationen får vi en vicedirektør, som kan være med til at udvikle Landbrugsstyrelsen og sikre god implementering af de store forandringer, der blandt andet kommer fra EU", siger direktør i Landbrugsstyrelsen Jette Pedersen.

Louise afløser Jacob Nielsen, som er blevet afdelingschef i Justitsministeriets departement.

Jurist på posten

Louise Piester er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet, som hun siden har suppleret med en Mini MBA i ledelse. 

I sin nye stilling kommer Louise blandt andet til at arbejde med regulerings- og tilskudsområdet. Hun har derudover ansvaret for udviklingen og implementeringen af EU’s landbrugspolitik.

"Jeg ser meget frem til at anvende mit kendskab til Landbrugsstyrelsen og samtidig gøre brug af min erfaring med politiske beslutningsprocesser hjemme og i EU. Lige nu er der nogle store forandringer på vej fra EU med den nye CAP. Her har vi en opgave i at få det til at fungere nemt og enkeltfor landmændene", siger Louise Piester. 

Privat er den nye vicedirektør gift og har to børn. Fritiden bruges på egne og familiens sportsaktiviteter og husrenoveringer hjemme i Holte og i Provence.

Faktaboks

Landbrugsstyrelsens direktion består fra 19. juni af:

  • Direktør Jette Petersen
  • Vicedirektør for ressourcer Sarah Børner
  • Vicedirektør for EU & Landbrug Louise Piester
  • Vicedirektør for Kunder & Produktion Steen Silberg Thomsen

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle