Prisfesten fortsætter: Danish Crown Beef øger notering med 50 øre pr. kg

Alle kategorier af slagtedyr løftes med 50 øre pr. kg melder Danish Crown Beef.

Danish Crown Beef har igen i denne uge en god nyhed til sine anelshavere. Noteringen for okse- og kalvekød sættes op og denne gang med 50 øre pr. kg for samtlige kategorier.

I sidste uge satte Danish Crown Beef ligeledes noteringen op, da Dansk Kalv, kalve og ungtyre blev løftet med 20-30 øre pr. kg.

Noteringsstigningerne kommer som følge af en virkelig god efterspørgsel efter okse- og kalvekød på det europæiske marked. Danish Crown Beef bemærker, at der bredt set er et lavt udbud, og det trækker priserne op.

"Det går så hurtigt lige nu, at vi oplever flere kunder i detailhandlen på eksportmarkederne, der trækker sig for lige at se tiden an. Omvendt er der en god efterspørgsel fra de store ferielande", siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.

På hjemmemarkedet er der et vigende salg til detailhandlen, men et stigende salg til foodservice.

Tidspunktet for den danske genåbning betyder, at Danish Crown Beef ikke har fået det ønskede salg til konferencer og familiefester.

"Derfor er efterspørgslen på eksempelvis kalvekød ikke helt, hvor vi gerne ville være. Det går dog den rigtige vej, så hen over sommeren har vi en tro på, at markedet normaliserer sig", vurderer Henning Sønnichsen.  

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle