Video: Landbrugs-youtuber har fanget gule kæmper i høsten

Anders Pedersen fra Kaj Pedersen Maskinsation på Østfyn har i løbet af sommeren filmet mejetærskere hos sig selv og ude hos maskinstationens kunder.

Anders Hjære Pedersen, der jævnligt deler videoklip fra sin hverdag i landbruget på Youtube, har i løbet af sommeren været på jagt efter klip med forskellige mejetærskere.

Og det lykkedes også at få forskellige maskiner i kassen - men kombinationen af tilfældigheder og generelt arbejdspres umuliggjorde den helt store søgning efter tærskere, så han endte ud med en video udelukkende med gule tærskere fra New Holland i forskellige størrelser og afskygninger.

"I videoen filmer jeg blandt andet vores egen 24 fods-maskine, men var også på besøg hos en kammerat på Sanderumgaard, hvor de kører med en 41 fods-maskine", siger Anders Hjære Pedersen.

Lige siden 2003 har han skudt billeder og senere videoer af sin hverdag som medarbejder hos sin far, der ejer Kaj Pedersens Maskinstation på Østfyn.

Får respons på Youtube

I første omgang blev klip og videoer brugt på maskinstationens hjemmeside, men så blev han senere opfordret til at dele sit indhold på Youtube, hvor han også får respons. Folk vil gerne have dem endnu mere personlige og det er de blevet med årene, fortæller han.

Motivationen ligger dog ikke i at blive en kendt youtuber, men i at forevige hverdagen og alle de små situationer og oplevelser, man ellers let kan glemme.

"Dengang tilbage i 2003, da jeg første gang havde kameraet med ude, var det jo de færreste, der tog billeder på den måde, fordi de har en smartphone i lommen. Jeg har bare altid godt kunne lide at tage billeder af min hverdag, så jeg kan huske tilbage senere", siger han.

Med den indsendte video deltager Anders Pedersen i konkurrencen Skyd Bedste Video.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Få gode råd til en sikker høst og deltag i vores høstquiz her. Så er du med i lodtrækningen om en DJI Mavic Air 2 Drone til en værdi af 7.990 kroner.

Faktaboks

Skyd høsten 2021 - Sådan gør du

Skyd Høsten Bedst:

  • Præmien er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.
  • Ugevindere får tilsendt en stor Skyd Høsten-lagkage, værdi ca 1.000 kr.
  • Ugevindere trækkes fra uge 28.
  • Blandt alle indsendte billeder trækkes der lod om en Sonos Move trådløs højtaler til en værdi af ca. 3.000 kr.
  • Blandt alle indsendte billeder trækkes der lod om 5 x 1 årsabonnement på Mark, Kvæg, Svin, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi op til 1.567,50 kr.

Skyd Høsten Først:

  • Alle 13 afgrøder er indsendt og vinderne har modtaget et SuperGavekort til på 800 kr.

Skyd Bedste Video:

  • Skyd bedste høstvideo og vind en Apple iPhone 12 Pro 128GB til værdi af ca. 8.900 kr.   
  • Videoen må maks. være 6 minutter lang og må ikke indeholde musik, du ikke har rettigheder til.

Sådan deltager du:

 

Betingelser for at deltage:

I alle konkurrencer er det en betingelse for at vinde, at ejer, forpagter, driftsleder eller maskinfører på det høstede areal er villig til at fortælle mere om høsten.

Alle indsendte billeder, videoer og kommentarer skal være fra 2021.

Udvalgte billeder og videoer bliver vist på landbrugsavisen.dk, og de bedste fotos bliver trykt i LandbrugsAvisen.

Alle præmier udloddes af LandbrugsAvisen i samarbejde med Gjensidige

Alle, også ikke-landmænd, kan deltage i konkurrencen dog ikke medarbejdere ved LandbrugsMedierne og Gjensidige. LandbrugsAvisen forbeholder sig ret til at anvende indsendte billeder og tekst vederlagsfrit i LandbrugsMediernes trykte og elektroniske medier. Fotos og tekster må ikke fremstå stødende, indeholde klare reklamebudskaber eller krænke ophavsrettigheder. De fulde konkurrencebetingelser kan læses på hjemmesiden.

Emneord

Skyd høsten 2021 , video

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle