Landmænd fandt kærlighed i tv-program

Sidste afsnit af ’Landmand søger kærlighed’ rullede onsdag 17. juni over skærmen. Tre deltagere fandt kærligheden, og den blomstrer stadigvæk.

Da TV 2 onsdag 17. juni sendte det sidste afsnit af ’Landmand søger kærlighed’, endte det lykkeligt for tre ud af de fem deltagende landmænd.

Serien har været populær blandt seerne, og mange har troligt fulgt med, når Anders, Ole, Jørn, Finn og Christian har skullet finde deres livs kærlighed. Nu er sæsonen slut, og som man kunne se i sidste afsnit, så lykkedes det for Anders, Ole og Jørn at charmere sig nok ind på hver deres kvinde.

En stor oplevelse

Ole fandt sammen med Sigrid, Jørn fandt sammen med Maria, og det lykkedes i sidste ende Anders at blive kærester med Cecilie, som han i et tidligere afsnit havde valgt fra. Et år efter optagelserne er alle tre par stadigvæk sammen, og pigerne er alle flyttet ind på gårdene. Fælles for de tre landmænd er, at de synes, det var en stor oplevelse at være med. »Det har været grænseoverskridende. Man har kameraet så tæt på livet hele tiden. Man kan ikke slå en prut, uden de bemærker det,« siger Anders og fortsætter: » De første optagelser var de værste, men til sidst tænkte man ikke så meget over, at de var der, og det har bare været en kæmpe oplevelse.« Ingen af dem fortryder, de var med i programmet, og Ole understreger, at der jo i sidste ende kom noget godt ud af det. » Jeg fortryder slet ikke, nu fandt jeg jo kærligheden, og det har jeg ikke fortrudt. TV 2 har fået det klippet rigtig godt sammen.«

 

Danske kvinder skal date landmænd

På grund af den store seeropbakning er de blevet kendte ansigter på gaden. Jørn fortæller, at han og Maria nærmest ikke kunne gå i fred på Roskilde Dyrskue, hvor flere stoppede parret. Også Anders har haft sjove oplevelser efter optagelserne. Han blev stoppet af en ældre kvinde på gaden, som havde et ønske. » Der var en ældre dame i går, som spurgte, om ikke det var mig fra fjernsynet. Hun ville gerne have et billede, og det fik hun så også.« På de sociale medier bliver parrene også diskuteret, fortæller Cecilie, Anders’ kæreste. »Vi følger gerne med på TV 2, og der kan man ikke undgå kommentarer, heldigvis er det meste positivt, og de få negative der er, glemmer man hurtigt igen.« Cecilie har lige skullet vænne sig til at være kæreste med en landmand, men hun har dog en opfordring til de danske kvinder. »Jeg vil gerne anbefale danske kvinder at date en landmand, det er kun godt.«

Faktaboks

  • TV2 har allerede fundet deltagere til en ny sæson af ’Landmand søger kærlighed’
  • Programmet har haft over en halv mio. seere

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle