NutriFair nummer tre satte også rekord

Specialmessen med fokus på produkter og løsninger til indendørs mekanisering og animalsk produktion med flere udstillere og større areal.

Nye rekorder blev det nok en gang til, da Messe C i Fredericia åbnede dørene til tredje udgave af NutriFair.

Over 200 udstillere og et udstillingsareal, der var vokset med næsten en fjerdedel.

»En tre-årig, der allerede går med sikre skridt,« lød det fra Grethe Højgard, direktør for Messe C, ved åbningen, og hun konstaterede, at her var masser af nyheder og viden og inspiration at hente.

Flot arrangement

Formanden for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, sagde i sin åbningstale:

»Det er et flot arrangement, stort og udvidet, og det afspejler en lyst til vidensdeling. Det er også grunden til, at vi er blandt verdens bedste landmænd,« sagde Martin Merrild.

Han konstaterede, at det samme var tilfældet på den netop afholdte plantekongres og på svinekongressen i efteråret:

»Man møder altid en begejstring for at blive bedre og hele tiden den samme lyst til at komme videre. Vi er gode til at få viden ud til landmændene og få ny viden taget i brug hurtigst muligt.«

»Kigger vi frem, er der et stort potentiale i vores erhverv. Vi har som den eneste erhvervsklynge sat eksportrekord. Regeringen forudser, at det er muligt at øge fødevareeksporten med 20 – 30 procent frem mod 2020. Men vi er i global konkurrence, og det forudsætter medspil og helt afgørende rammevilkår, så vi kan matche konkurrenterne.«

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle