Spisekammeret kommer igen til næste år

Spisekammeret har været en stor succes, og fødevarerudstillingen, der før har været spredt på pladsen, bliver i den store hal til næste års Roskilde Dyrskue.

Spisekammeret med dets 30 udstillere har været velbesøgt på Roskilde Dyrskue 2014. Alt fra slagterivarer, frugtsaft og is lavet på gedemælk er tilsyneladende en publikum-tiltrækker. Kammeret har været fyldt - ikke kun med mad men også mennesker. ?»Det er gået rigtig godt. Helt overvældende succes. Folk har taget rigtig godt imod det, og der har været fuldt hus hele tiden,« siger koordinator for fødevarer og Spisekammeret Marie Vedel.

Den råde tråd i udstillingen kan være en af årsagerne til Spisekammerets succes.

»Vi har fået samlet det hele et sted, og der var en råd tråd i udstillingen med fokus på kvalitet og lokale producenter. Vi har gjort meget ud af det visuelle udtryk. Derudover lå den rigtig centralt lige over for den store ring, og det har nok også fået folk derind, som måske ikke lige havde planlagt det,« siger Marie Vedel.

Gang i Madværkstedet

750 besøgende valgte at lave deres egen frokost i Madværkstedet. »Vi havde satset på ca. 800, men vi fandt ud af hen ad vejen, at folk havde brug for mere tid til fx at pakke sammen og gøre rent, når de havde lavet mad,« siger Marie Vedel. Hun slår samtidig fast, at Spisekammeret bliver gentaget til næste år. »Vi gentager Spisekammeret men vi gerne have udbredt de lokale råvarer endnu mere,« siger hun.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle