Erfaren svinemand udpeget som ny direktør for Danbred

Erfaren svinemand bliver ny direktør for det problemramte Danbred.

Claus Fertin er i dag udpeget som ny direktør for det udfordrede Danbred. Det er netop meddelt i en pressemeddelelse.

Dermed bliver det en mand med solid erfaring fra den danske svinesektor, der skal skabe ro om det stormomsuste selskab efter krænkelsessagen, der ikke alene betød, at en stor del af ledelsen i selskabet valgte at forlade Danbred hen over sommeren - men som også kom lige oven på, at selskabet havde lanceret en ny femårig strategi med planer om så stor vækst, at selskabet skulle fordobles eller ligefrem tredobles. 

Claus Fertin starter allerede mandag på sin nye post som chef for selskabet, der sidste år omsatte for 1,2 mia. kroner og beskæftiger 100 medarbejdere i ind- og udland.

Ikke overraskende ser den nyudpegede direktør frem til opgaven:

"Jeg ved allerede, at DanBred er en rigtig stærk virksomhed med gode og dedikerede medarbejdere, og jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af den. Jeg er samtidig glad og stolt over at have fået muligheden og det er med stor ydmyghed jeg påtager mig ansvaret for at udvikle DanBred yderligere. Sammen med medarbejdere og samarbejdspartnere skal vi fortsat levere genetik og services af høj kvalitet til vores kunder. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang", forklarer han.

Claus Fertin har de sidste år været strategisk rådgiver og konsulent for biotech- life science- og agro-virksomheder. Tidligere har han bl.a. været Executive Director i Landbrug & Fødevarer, han har siddet som adm. direktør i avlsselskabet VikingGenetics, og derudover har han også været direktør i Teknologisk Institut.

Uddannelsesmæssigt har han en Ph.D i Economics fra Københavns Universitet.

Om ansættelsen bemærkes i pressemeddelelsen, at  "Claus har i sine tidligere positioner vist markante resultater på vækst og på udvikling, og derfor er der ingen tvivl om, at han kan tilføre DanBred den nødvendige tyngde til at kunne blive blandt de største i verden".

"Bestyrelsen er glade for at vi kunne finde en solid fremtidsløsning, og er sikre på at den samlede ledelsesgruppe fremadrettet vil kunne genskabe tilliden til både personale, kunder og leverandører hos DanBred”, udtaler den nyudpegede bestyrelsesformand Andreas Lundby.

Privat bor Claus i Borup, Sjælland med sin hustru og har 3 børn, der er flyttet hjemmefra.

Emneord

Top2

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle