Krænkelser i Danbred: En fjerde kvinde fik 700.000 kr. i erstatning

De tre krænkede kvinder, der er stået frem i Danbred-sagen påpegede en 'betydeligt værre' sag i brev til L&F, hvor de klagede over den behandling de fik i Danbred. En fjerde kvinde har fået 700.000 kr. i godtgørelse.

De tre krænkede kvinder i Danbred sagen, der stod frem og fik hele sagen til at rulle, fik mellem 25-30.000 kr. i godtgørelse. Nu viser det sig, at en fjerde kvinde, en tidligere ansat, har fået ca. 700.000 kr. for krænkelser hun var udsat for af tidligere direktør Thomas Muurmann Henriksen. 

Det skriver Finans.

De tre kvinder stod, i et brev til L&F, frem og fortalte om de krænkelser de var blevet udsat for. Samtidig påpegede de at en fjerde kvinde var blevet udsat for 'betydeligt værre' krænkelser. Ifølge Finans indgik kvinden en aftale med den nu tidligere bestyrelsesformand i Danbred, Christian Junker en aftale, hvor hun fik 12 måneders løn i en supplerede godtgørelse da hun forlod virksomheden. 

Ifølge kilder, som Finans har talt med, blev kvinden udsat for grov seksuel chikane fra den nu tidligere direktør i Danbred.

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle