Få en CO2-neutral pc på Nutrifair

DLG Connect går foran med bæredygtige computere.

Gennem virksomheden 'Circular computing' kan man købe en CO2-neutral computer.

"Der er reelt tale om en helt ny computer, men i en indpakning, der har været anvendt tidligere", forklarer Lars Steffensen, DLG Connect.

For brugeren er det ikke muligt at se forskel på en reproduceret computer og en helt ny. Dog forsynes computerne med et logo på skærmen, der viser, at der er tale om en genanvendt computer.

I praksis "skrælles" al indmad af den gamle computer, der forsynes med ny harddisk, nyt batteri, ny skærm og så får hele kassen en ny omgang maling. I praksis kan ingen se forskel på denne og en helt ny computer.

"Men man spare miljøet for en masse ressourcer ved at genanvende gamle computere på denne måde", siger Lars Steffensen, der sammem med Peter Søby giver tre års garanti på de "nye" computere.

"Man sparer 380 kg CO2 og 190 m3 vand ved at købe en reproduceret computer. Det er der rigtig mange virksomheder og offentlige institutioner, der tænker meget over", siger han.

At man tilmed får en business-computer til 40 procent under nyprisen for en tilsvarende model, tæller også med i regnskabet.

Emneord

Nutrifair 2020

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle