Video: Regnen kom og ugens ugevinder er fundet

Regnen kom endelig til Danmark – dog et kort visit. Høsten fortsætter, og billederne viser høststemningen i landet. Se alle indsendelser fra uge 30 i videoen.

Der har været fuld fart på høstmaskinerne i Danmark i uge 30 for at få høsten i hus. Flere og flere hektar bliver kørt hjem ude fra markerne.

Men i weekenden fik jorden og afgrøderne et tiltrængt regnskyld, som blev foreviget med flere billeder af høsten. 

I sidste uge blev den sidste afgrøde i konkurrencen høstet ved Hadsten på Kannegaard-Økologi af Jesper Søgaard. 

Seks-årige Sara hjalp far René Lomholt med at reparere mejetærskeren, mens to nabo-landmænd nødt udsigten fra deres mejetærskere ud til en udsnit af Danmarks 7.300 km. lange kystlinje. Driftsleder Tobias Clausen på Lundballegaard har aldrig oplevet en høst så udfordrerne. 

Niels Jørgen Jakobsen har taget uge 30’s vinderbillede til Skyd Høsten 2018, hvor han har fanget de lunefulde regnskyer i weekenden, som kan ligne leg – Katten efter musen med mejetærskeren. 

Vinderbilledet er taget på et godt tidspunkt, hvor det ligner at himlen åbner sig for mejetærskeren, som skal nå den sidste tur, inden regnen kommer. 

Du kan selv deltage i "Skyd Høsten Først" og "Skyd Høsten Bedst" her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækningen om en super sej DJI Mavic Air drone til en værdi af 7850 kr.: www.landbrugsliv.dk

Faktaboks

Skyd høsten først

Alle 15 afgrøder i Skyd Høsten Først er nu høstet, men der er stadig rig mulighed for at deltage i Skyd Høsten Bedst.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle yderligere indsendere trækkes lod om en iPad 32GB Retina til værdi 2.799 kr. samt 5x1 valgfrit halvårs abonnement på Svin, Kvæg, Mark, Kødkvæg eller TraktorTech, værdi 669 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind et GoPro Hero6 kamera, værdi 3.499 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle