Danish Crown i 2,3 mia aftale

Danish Crown og det alibaba-ejede selskab Win-Chain har tirsdag underskrevet en femårig aftale om ugentlige leverancer på 250 ton grisekød fra Danish Crowns nye fabrik i kina. Aftalen har en værdi på minimum 2,3 mia. kr.

»Det er fantastisk for Danish Crown at kunne indgå en så stor og omfattende aftale med Win-Chain og Alibaba-Group. Med et slag bliver vores produkter tilgængelige på både Win-Chains digitale platforme og i de Alibaba-ejede supermarkeder i hele Shanghai-regionen«, siger Jais Valeur, Group CEP i Danish Crown, i en pressemeddelelse. Danish Crown har haft et tæt samarbejde med Alibaba Group, siden de to virksomheder i august 2017 underskrev en aftale som salg og markedsføring af DC-produkter på den digitale platform T-Mall.

Det samarbejde udvides fra sommeren 2019 med et langt bredere udbud af produkter, der alle forarbejdes og pakkes for DC´s fabrik i Pinghu små 100 km fra Shanghai. Første spadestik til fabrikken blev taget i foråret, og den bliver på 17.000 kvm når den står færdig. Den forventes at kunne producere op til 14.000 ton forædlede produkter, som Alibaba altså har sat sig på med aftalen, der blev underskrevet ved CIIE-messen i Shanghai.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle