DLF lancerer nyt produktprogram til kræsne kunder

Oven på to års udviklingsarbejde og investeringer lancerer DLF nu ”DLF Select”, der er et nyt produktprogram inden for plænegræs med fokus på høj kvalitet. 

I en verden, hvor det bliver stadigt mere kompliceret at producere helt rent frø, har DLF udviklet en ny produktionskæde, hvor produktionen bliver styret fra ”mark til frøpose”, så efterspørgslen på helt rent frø fra de topprofessionelle plænegræskunder kan imødekommes. 

Det skriver DLF i en pressemeddelelse.

Miljølovgivningen og stramninger i brugen af plantebeskyttelsesmidler udfordrer i stigende grad de frøavlere, der forsøger at holde frømarkerne fri for ukrudt.

DLF’s frøavlskonsulenter har sammen med udvalgte avlere fundet de reneste marker og frøafgrøder til denne specialproduktion, som kan opfylde de strenge krav til 00- og S-mærket kvalitet. 

DLF Select 00 kvalitet giver garanti for frø med den højeste renhed, der er dokumenteret ved en officiel ISTA standardanalyse. En standardprøve af 00-kvalitet, der repræsenterer 2.500 frø, skal overholde kravene om 0,0 pct. indhold af ukrudtsfrø.

Chef for Product Management Mette Jespersen er tovholder på kvalitetsprojektet.

"DLF Select projektet har medført investeringer og involveret alle niveauer fra salgsplanlægning, frøproduktion, høst og til frørensning og logistik for at sikre, at vi kan levere  det reneste frø til vores kunder", siger hun og fortsætter:

"Vi har indført nye procedurer i hele processen, som eksempelvis separat lageropbevaring for at undgå eventuel forurening, og vi har fintunet vores renselinjer". 

Frøanalyserne, der er ISTA-certificerede sikrer, at frøet lever op til den kvalitet som det er mærket med. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle