Sagro får ny politisk chef

Ulla Bækman tiltræder som ny politisk chef i Sagro 1. december, hvor hun afløser Niels Kristian Fruergaard, der har siddet på posten siden fusionen mellem Jysk Landbrugsrådgivning og Heden & Fjorden i 2016.

Niels Kristian Fruergaard har ønsket at træde tilbage med virkning fra marts efter rækken af generalforsamlinger i ejerforeningerne. De to vil således køre parløb i en periode.

Ulla Bækman kommer fra en stilling som sektionsleder i Esbjerg Kommune. Hun er uddannet cand. agro og har arbejdet med landbrugsrådgivning, dels som miljørådgiver i Sydvestjysk Landboforening, dels som administrationschef i Sønderjysk Landboforening.

Sagros politiske sekretariat blev etableret i forbindelse med fusionen, hvor driften af virksomheden og det politiske arbejde i ejerforeningerne blev skilt ad, så rådgiverne kunne bruge deres tid på at rådgive, og foreningerne kunne tage sig af den politiske interessevaretagelse.

Den nuværende politiske chef, Niels Kristian Fruergaard, fratræder dog ikke helt, da han indtil videre varetager jobbet som sekretær for Holstebro Struer Landboforening.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle