Direktør i Hedeselskabet stopper øjeblikkeligt

Lars Johansson stopper med øjeblikkelig virkning. Selskabets økonomidirektør er konstitueret i stillingen.

Efter seks år i spidsen for Hedeselskabet, stopper Lars Johansson som administrende direktør for Hedeselskabet.

Det fremgår af selskabets hjemmeside.

Lars Johansson kom til Hedeselskabet i efteråret 2013, hvor han afløste Ove Kloch, der gik på pension. Gennem de sidste seks år har Lars Johansson været med til at konsolidere og styrke Hedeselskabet, der nu står finansielt stærkere end nogensinde.

"I dag står Hedeselskabet finansielt med et meget solidt udgangspunkt, hvor gælden er i bund og gearingen rekordlav. Sammenholdt med Hedeselskabets fokus på den grønne innovation giver det positive forventninger til de kommende år. Vi står således over for et nyt kapitel i Hedeselskabets historie, og vi er blevet enig med Lars Johansson om, at dette er det rette tidspunkt at vores veje skilles", siger Jørgen Skeel, bestyrelsesformand i Hedeselskabet.

Nuværende CFO og medlem af direktionen, Bent Simonsen, tager over fra Lars Johansson som konstitueret direktør indtil der træffes beslutning om en mere permanent ledelsesstruktur i sensommeren.

"Vi er glade for, at Bent Simonsen vil påtage sig rollen som konstitueret direktør, så der sikres stabilitet og kontinuitet omkring selskabet", siger bestyrelsesformanden.

Bent Simonsen har siden 2001 udfyldt rollen som henholdsvis koncernøkonomidirektør og CFO i det 153 år gamle Hedeselskab, og siden 2010 har han været en del af direktionen.

Overfor Børsen siger bestyrelsesformand Jørgen Skeel at Hedeslekskabet står overfor et nyt kapitel i selskabets historie.

"Vi er blevet enig med Lars Johansson om, at dette er det rette tidspunkt at vores veje skilles", siger han til avisen.

Han ønsker ikke at komme nærmere ind på årsagen.
 

 

Opdateres

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle